Bedste rejse rygsække

Rygsæk 2020 - års bedste

Bedste rejse rygsække

Hvis du forsøger at finde den bedste rygsæk til rejser, kan det være udfordrende at finde en, der markerer alle boksene. Mange forhandlere og hjemmesider vil bare ikke give dig det rigtige råd!

De vil ofte forsøge at sælge dig den største og dyreste rygsæk, ikke den letteste, smarteste eller mest bekvemme
.
---------------------
Se det kæmpe store udvalg af rygsække på GrejFreak.dk - KØB HER
---------------------


Hvis du rejser ofte eller hvis du planlægger en stor tur, er det ofte bedre at gå efter noget let og alsidigt (og muligvis vedligeholdelsesstørrelse), da du vil have en taske, der altid er behagelig at bære.

Læs meget mere om tasker, rygsække, skoletasker, vandrerygsække og backpacks fra Gozomo


I denne vejledning vil jeg dele med dig, hvad jeg mener er nogle af de bedste rejse rygsække til at rejse hvor som helst. Uanset om du er på ferie, backpacking tur eller har brug for en rygsæk til dine forretningsrejser, har jeg fået dig dækket.

Hvorfor elsker du at rejse? Jeg elsker at rejse for at komme væk fra livets kaos

Denne vejledning blev senest opdateret i september 2020 med nye anmeldelser af Aer Travel Pack 2, Nomatic Backpack og Osprey Atmos 65.

Stort udvalg i de bedste rygsække - Gozomo

Nøglefunktioner at kigge efter front-loading (du vil elske dette!). Mange rygsække er top-loading, med en snor for at lukke den øverst.

Dette stinker. Det betyder at skulle grave rundt for at få noget fra bunden. Tasker med et clamshell-design er meget pænere:

Du lynlås dem bare med forsiden nedad, med alt inden for rækkevidde. Super bekvemt.

Taljeremme. Ved hjælp af en talje rem distribuerer belastningen omkring hele din krop i stedet for bare dine skuldre. Det er vigtigt for hyppige rejser, da det hjælper med at undgå ømme skuldre og dårlig ryg.

GrejFreak.dk
Se det store udvalg af outdoorgrej - Køb her

 

Laptop rum. Et separat polstret rum holder din elektronik sikker. Selvfølgelig kan du også bruge disse lynlåse til bøger, din rejse journal eller mange andre ting.
Regnbestandig. Du vil ikke have vand at lække i din taske! Sørg for at det er vejret forseglet eller indeholder et regn dække.

Carry-on størrelse (hvis muligt). Det kan ikke være en deal breaker for alle, men carry-on størrelse giver dig mulighed for at spare tid og undgå yderligere bagageafgifter på nogle flyselskaber.

Andre nice-to-haves: Låsbare lynlåse (ringe, der lader dig vedhæfte en hængelås eller kabellås for at forhindre opportunistisk tyveri), gode bærehåndtag (for når du ikke har det på ryggen) og interne eller eksterne kompressionstropper (hjælper du pakker mere og organiserer bedre).

Rejseseddel størrelse guide

Før vi kigger på nogle anbefalede rygsække, lad os stoppe et øjeblik for at tænke på, hvor stor en rygsæk du måske har brug for.

Rygsækstørrelser udtrykkes typisk i liter (dvs. det volumen, de kan indeholde). Du vil bemærke, at rygsække nogle gange har dette nummer i deres produktnavn. Tænker i liter kan ikke være helt intuitiv, så her er mine 2 cent på nogle af de fælles størrelser:

 

 

Stort udvalg i de bedste rygsække - Gozomo


15-30 L For lidt, medmindre du tager en weekend tur, eller du er super minimalistisk. Denne størrelse er normalt til dagpakker eller pendeltasker.

40-45 L Et godt sødt sted! God til kortere ture men lige så god til ture, der varer mange uger eller måneder (det vil sige hvis du ved, hvordan man pakker lys). Bedst hvis du rejser inden for et klima og ikke har brug for masser af klodset vintertøj. Denne størrelse accepteres normalt som carry-on bagage, hvilket sparer tid og indtjekningsgebyrer ved flyvning.

50-65 L Great, hvis du har brug for ekstra plads. Ikke alle er en lyspakker, så nogle vil foretrække disse størrelser på trods af den ekstra vægt. Overvej dette, hvis du har brug for at pakke flere tøj, have yderligere ting at gemme (fx sportsudstyr), eller køb ofte mange gaver eller souvenirs.

Det er også en ideel størrelse, hvis du backpacker og skal opbevare telt eller sovepose.

 


70-120L NEJ. Kun for de mest hardcore trekking og camping ekspeditioner. De interne understøtningsrammer vejer ofte flere kilo. Dette er overkill for de fleste rejsende.
---------------------
Se det kæmpe store udvalg af rygsække på GrejFreak.dk - KØB HER
---------------------

Bedste rejse rygsæk i 2020 sammenligning tabel. Endelig en hurtig sammenligning af alle rygsække nævnt i dette indlæg. Priserne er omtrentlige som farvevalg og størrelser kan påvirke dette.

The North Face - Terra 55 Vandrerygsæk (55L)
Savotta - Jääkäri L Rygsæk
Mil-Tec - Ranger Rygsæk (75L)
Lowe Alpine - Cerro Torre 65:85 Vandrerygsæk
Thule - Men's Guidepost 75L Vandrerygsæk
Thule - Landmark Woman Rygsæk 70 L
Lundhags - Gneik 34 RL Vandrerygsæk (34L)
Montane - Yupik Vandrerygsæk (50L)

Bedste rejse rygsæk i 2019

Lundhags - Gnaur 60 RL Vandrerygsæk (60L)
Tatonka - Lastenkraxe Load Carrier Bærerygsæk
Thule - Women's Guidepost Vandrerygsæk 65L
Savotta - Rajapartio Rygsæk 60L
Thule - Versant Men's Vandrerygsæk 50 L
Montane - Women's Grand Tour 50
Lowe Alpine - Manaslu 60:75 Vandrerygsæk
The North Face - Forecaster 35 Rygsæk (35L)
Eberlestock - F1 Mainframe Long Pack Bærerygsæk

Bedste rejse rygsæk i 2018

Tortuga Setout Carry-on 45L
Osprey Farpoint 40 Carry-on 40L
Osprey Fairview 40 Carry-on (kvinder) 40L
Osprey Porter 46 Carry-on / duffel 46L
Aer Travel Pack 2 Carry-on (lille) 33L
Nomatic Travel Bag Carry-on (business) 40L
Pacsafe Venturesafe X40 Carry-on 40L
Osprey Farpoint 55 Mid-size 40L + 15L
Osprey Atmos 65 Trekking 65L
Osprey Aura 65 Trekking (kvinder) 65