Hvad er en biopejs?

by Mike Krogh
I modsætning til almindelige pejse og brændeovne, brænder en biopejs ved hjælp af bioethanol. Vores forhandler bioethanol er udelukkende fremstillet af naturlige vegetabilske rester, er næsten 100% rentbrændende og afgiver hverken røg, aske, sod eller partikler ved forbrænding.
Pejs & biopejse - Vælg eller køb den bedste til den billigste pris

De eneste restprodukter er lidt vand, varme og en ubetydelig mængde kuldioxid. Derfor skal en biopejs ikke tilsluttes en skorsten, hvilket gør den til et godt alternativ til almindelige brændeovne.


Biopejsen har således den fordel, at den kan placeres stort set alle steder i hjemmet, hvor det ønskes at skabe en hyggelig og varm atmosfære.

Om det er som pejs, rumdeler eller som fritstående pejs, er i princippet lige meget. En biopejs er ikke særlig pladskrævende. Det er derfor muligt at installere det i ethvert tænkeligt rum eller i enhver tænkelig situation.

Afhængig af brænderens størrelse og effekt vil den afgive en behagelig varme til hjemmet. Det eneste krav er, at den får den nødvendige mængde luft til forbrændingen, og at den er tilpasset rummets størrelse.

Se også alt i eller til perfekt borddækning samt se Danmark´ største udvalg i Royal Copenhagen på UDSALG til billige priser.