Hjælp til SEO-optimeret produktoprettelse i Shopify

by Mike Krogh
Hjælp til oprettelse af produkt i Shopify kan være en god investering for virksomheder

"Vil du booste din online butiks synlighed og få flere kunder?

Jeg tilbyder professionel oprettelse af produkter i Shopify med henblik på SEO. Jeg har stor erfaring med at optimere butikker for søgemaskinerne og vil arbejde hårdt for at sikre, at dine produkter bliver set af de rigtige kunder. Lad mig hjælpe dig med at nå dine forretningsmål med en effektiv SEO strategi. Kontakt mig i dag for at høre mere."

-------------------------------------------

Jeg kan kontaktes dagligt på tlf. 2617 6993 mellem kl 9.00 og 17.00
eller mail: Web@gozomo.dk, som jeg besvarer indenfor 24 timer.

Opsætning af Shopify - Kontakt mig i dag

Som Shopify partner vil jeg kunne tilbyder hurtig og professionel hjælp til opsætning, design, kategorier, navigation, produkt oprettelse, SEO, udvidelse og support af Shopify webshop.

-------------------------------------------

SEO-optimering er en vigtig del af e-handelsbranchen, og for at opnå en god placering i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google, er det nødvendigt at have en veloptimeret butik på platforme som Shopify.

En god allround webshop behøver ikke være dyr - PRØV Shopify HER ➤ Start din gratis prøveperiode

Her tilbyder jeg både manuel oprettelse af produkter i Shopify samt oprettelse via regneark ( CSV fil ). Med manuel oprettelse sørger jeg for, at dine produkter bliver oprettet med de mest optimale SEO-metoder, såsom indtastning af relevante titler og beskrivelser, brug af nøgleord og søgeordsoptimering, så dine produkter kan nå en højere placering i søgeresultaterne.

SEO-optimeret produktoprettelse i Shopify kan være nyttige for at øge synligheden af dine produkter og forbedre brugeroplevelsen

På den anden side, hvis du foretrækker at arbejde med regneark, kan jeg også hjælpe dig med at oprette dine produkter i Shopify via Excel eller Google Sheets. Med denne metode kan du hurtigt og effektivt oprette et stort antal produkter i Shopify, samtidig med at du kan holde styr på dine produktoplysninger i et regneark, så du nemt kan opdatere og administrere dem.

Uanset om du vælger manuel oprettelse eller oprettelse via regneark, sørger jeg for, at dine produkter oprettes med det maksimale fokus på SEO, så du kan nå dine mål med hensyn til søgeplacering og salg.
Så hvis du ønsker at optimere din Shopify-butik og opnå en bedre placering i søgeresultaterne, så lad mig hjælpe dig med at oprette dine produkter i dag. Jeg står klar til at assistere dig med alle dine behov for SEO-optimering i Shopify.
-------------------------------------------

Jeg kan kontaktes dagligt på tlf. 2617 6993 mellem kl 9.00 og 17.00 eller mail: Web@gozomo.dk, som jeg besvarer indenfor 24 timer

Beskriv opgaven i korte eller lange træk. Hurtig tilbagemelding.

Prisen bliver aftalt ved eller efter opgave beskrivelsen. ( Om det er en lille eller stor opgave ) eller man kan købe timer enkeltvis.

Timepris 480 kr. ex. moms 

 

Supportaftaler & vedligeholdelse fra 2400 kr ex. moms pr. måned.

Serviceaftale pris ex. moms pr. måned:

  • Go easy = 2400 kr. 5 timer
  • Go with the flow = 5000 kr. 11 timer
  • The Mover = 10.000 kr. 22 timer
  • You choose = ? kr. ? timer

En service, support eller vedligeholdelsesaftale af en webshop, kan består af mange forskellige ting i webshoppen. Der er nogle punkter herunder 🠓

Alle aftaler vil blive skræddersyet den enkelte kundens behov.

OBS: 4 måneders opsigelse ved aftaler.

-------------------------------------------

1. Ecommerce Shopify ekspert
2. Effektive webshop løsninger
3. Shopify løsning kontakt
4. Vedligeholdelse og support til din webshop
5. Shopify support danmark telefonnummer
6. Import - eksport af collection, produkter og kategorier
7. Import af produkter i JSON, XML eller CSV filer
8. Klaviyo hjælp & support til gode priser
9. Klaviyo opstartshjælp
10. Mailchimp start hjælp
11. Mailchimp support & vedligeholdelse til gode priser

-----------------------------------------

Hjælp til selvhjælp med SEO produktoprettelse:

SEO-optimeret produktoprettelse i Shopify kan være nyttige for at øge synligheden af dine produkter og forbedre brugeroplevelsen. Der er to metoder for produktoprettelse i Shopify: via CSV fil og manuel oprettelse.

Via ( Google Sheets gratis ) CSV fil kan du oprette et regneark med produktinformation, herunder produktnavn, beskrivelse, pris og billeder, og derefter importere denne information til Shopify. Dette giver dig mulighed for hurtigt at oprette mange produkter på én gang og spare tid på manuel indtastning.

Manuel oprettelse af produkter i Shopify kan være en god mulighed, hvis du kun har få produkter eller har brug for at opdatere information om eksisterende produkter. Du kan oprette et produkt ved at gå til "Produkter" i Shopify-administratorgrænsefladen og derefter klikke på "Opret produkt". Du kan derefter indtaste produktinformation, herunder produktnavn, beskrivelse, pris og billeder, og gemme produktet.

For at opnå bedst mulig SEO-optimering af dine produkter i Shopify bør du sørge for, at produktnavne og beskrivelser indeholder relevante nøgleord, der kan hjælpe med at øge synligheden af dine produkter i søgeresultaterne. Du bør også sørge for, at produktbilleder er af høj kvalitet og beskriver produktet korrekt.

For at oprette et produkt i Shopify, følg nedenstående trin:

Log ind på din Shopify-administratorkonto.
Klik på "Produkter" i sidemenuen.
Klik på "Opret produkt".
Indtast produktnavn, beskrivelse og pris.
Vælg en produktkategori og tilføj produktbilleder.
Konfigurér produktindstillinger som vægt, størrelse og lagerstyring.
Tilføj produktvariationer, hvis relevant.
HUSK ret side titel samt meta beskrivelse under "Search engine listing"
Gem produktet ved at klikke på "Gem".

Husk at fylde ud alle relevante produktdetaljer for at sikre en optimal kundeoplevelse. Hvis du har brug for yderligere hjælp.
-------------------------------------------

Jeg kan kontaktes dagligt på tlf. 2617 6993 mellem kl 9.00 og 17.00
eller mail: Web@gozomo.dk, som jeg besvarer indenfor 24 timer.

Kontakt os - Vi svarer hurtigt

Vi svarer indenfor 24 timer - Mandag til lørdag

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.