Hjælp til Shopify webshops - WwG

by Mike Krogh
Design og opsætning af ny Shopify-webshop · Redesign af eksisterende Shopify-webshop · Vedligeholdelse og udvidelse

Hvorfor få hjælp til Shopify af mig? 

Få professionel, hurtig og billig webshop hjælp i dag. Jeg har mange års erfaring i Shopify Danmark med flere forskellige større og mindre webshops i danmark, især inden for detailhandel. Hvor jeg har været med fra starten, når webshops skulle opbygges eller opdateres til nye themes. 

→ Design og opsætning af ny Shopify webshop
→ Redesign af eksisterende Shopify-webshop
→ Vedligeholdelse og udvidelse af webshop fra Shopify Danmark 

Meget erfaring med e-mail marketing i Klaviyo og Mailchimp

Hvor jeg har lavet kampagner, opbygningen af flows samt lister og segments. Ud over har jeg arbejde meget med SEO i Shopify og har en god indsigt i det. Jeg har også en del erfaring omkring betalt trafik på google og sociale medier.

En god allround webshop behøver ikke være dyr - PRØV Shopify HER  Start din gratis prøveperiode

Her er Shopify Danmark priser:

 • Basic - Bedst til nye virksomheder med e-handel og lejlighedsvist fysisk salg - Shopify pris 39 USD pr. måned
 • Shopify - Bedst til virksomheder i vækst, der sælger online eller i butik - Shopify pris 89 USD pr. måned
 • Advanced - Bedst til skalerende virksomheder, der har brug for avanceret rapportering - Shopify pris 299 USD pr. måned

Opsæt din butik, vælg et abonnement senere - Prøv Shopify gratis i 3 dage. Kreditkort er ikke påkrævet - PRØV HER

En Shopify hjemmeside behøver ikke være dyr. Man kan gøre den billigere ved at bruge nogle timer på den selv. Det kan jeg også hjælpe med, at man lærer.

Jeg kan bidrage

Med mange års forståelse af Shopify´s indre motor / arbejdsgange indenfor webshops samtidigt med at jeg har stor viden omkring opbygningen og tilførsel af nye app muligheder, men også fuld af nye ideer til at videreudvikle webshops - En allround viden med alle områder indenfor Shopify webshops, som jeg vil bruge til at sikre størst mulig succes med opgaverne samt jeg er i udvikling hele tiden med Go with Gozomo universet.

Design og opsætning af nye Shopify webshops → Redesign af eksisterende Shopify webshop → Vedligeholdelse og udvidelse af webshop fra Shopify

Som Shopify partner vil jeg kunne tilbyder hurtig og professionel hjælp til opsætning, design, kategorier, navigation, produkt oprettelse, SEO, udvidelse og support af Shopify webshop.

Jeg kan løse alle opgaver i Shopify

Også flytning af html koder i backend, men ved større html opgaver vil jeg skulle have fat på ekstern hjælp, men det har jeg også gode priser på, i alle prisklasser.

Hjælp til opsætning af shopify webshop:

Shopify ekspert
Produkt import i CSV, XML og JSON
E-mail marketing og setup
SEO
Affiliate
Analytics
Search console
Sheets
Google ads
Produkt eksport
Social media marketing
og flere andre..

Jeg kan kontaktes dagligt på tlf. 2617 6993 mellem kl 9.00 og 17.00 eller mail: Web@gozomo.dk, som jeg besvarer indenfor få timer

Hjælp til Shopify, så er du kommet til det rigtige sted!

Beskriv opgaven i korte eller lange træk. Hurtig tilbagemelding.

Prisen bliver aftalt ved eller efter opgave beskrivelsen. ( Om det er en lille eller stor opgave ) eller man kan købe timer enkeltvis.

Timepris 480 kr. ex. moms 

Supportaftaler & vedligeholdelse fra 2400 kr ex. moms pr. måned.

Serviceaftale pris ex. moms pr. måned:

 • Go easy = 2400 kr. 5 timer
 • Go with the flow = 5000 kr. 11 timer
 • The Mover = 10.000 kr. 22 timer
 • You choose = ? kr. ? timer

En service, support eller vedligeholdelsesaftale af en webshop, kan består af mange forskellige ting i webshoppen. Der er nogle punkter herunder 🠓

Hvad kan du/din virksomhed få for pengene i f.eks “The Mover”

Vedligeholdelse løsning med fokus på mere organisk trafik:

 • Forside tilretning af tilbud, årstider, kampagner eller andre tiltag.
 • Oprettelse af 50-100 produkter + SEO opdateret (Antal afhænger af materiale)
 • Oprettelse af 5-10 Collections, kategorier, sider eller blogs med tekst og SEO (Antal afhænger af materiale)
 • Gennemgang af eksisterende produkter og collections i form af opdatering af bedst sælgende produkter eller SEO (Det er en løbende progses og der er her sat 4-5 timer)
 • Linkbuilding (Det er en løbende proces og der er her sat 2-3 timer)
 • Video/telefon møde på 30-45 min. Her fremlægges forrige måneds tiltag samt gennemgang af shoppen og planlægning af fremtidige punkter, tiltag eller årstider.

Alle aftaler vil blive skræddersyet den enkelte kundens behov.

OBS: 4 måneders opsigelse ved aftaler.

Hjælp til Shopify webshop - Kontakt mig i dag

1. Ecommerce Shopify ekspert
2. Effektive webshop løsninger
3. Shopify løsning kontakt
4. Vedligeholdelse og support til din webshop
5. Shopify support danmark telefonnummer
6. Import - eksport af collection, produkter og kategorier
7. Import af produkter i JSON, XML eller CSV filer
8. Klaviyo hjælp & support til gode priser
9. Klaviyo opstartshjælp
10. Mailchimp start hjælp
11. Mailchimp support & vedligeholdelse til gode priser

-----------------------------------------

 

Hvad er Shopify:

Shopify er en cloud-baseret e-handelsplatform, der gør det muligt for virksomheder at oprette og administrere en online butik. Det tilbyder et brugervenligt grænseflade, der gør det nemt at oprette og organisere produkter, følge ordrer, behandle betalinger, og analysere salgsdata.

Shopify giver også adgang til en række apps og plugins, der kan tilføje ekstra funktioner og funktioner til din butik, såsom markedsføring, logistik, og kundesupport. Det er en populær platform for e-handel, da det er nemt at bruge, skalerbar, og tilbyder en bred vifte af funktioner og integrationer til sin brugerbase.

Hvad er Shopify Plus:

Shopify Plus er en enterprise-klasse e-handelsplatform, der er specielt designet til større virksomheder med højere krav til skalering, sikkerhed, og performance. Det tilbyder en række avancerede funktioner og funktioner, der ikke er tilgængelige på den almindelige Shopify-platform, herunder:

Skalerbar infrastruktur: Shopify Plus er designet til at være skalerbar, så din butik kan vokse sammen med din virksomhed.

Dedikeret kundesupport: Shopify Plus-kunder får adgang til en dedikeret konto manager, der kan hjælpe med alt fra teknisk support til rådgivning om e-handel.

Avanceret checkout: Shopify Plus tilbyder en avanceret checkout-proces, der gør det nemmere for kunderne at købe produkter på din butik.

Multikanalsalg: Shopify Plus gør det muligt for virksomheder at sælge produkter på en række kanaler, herunder online, i butikker, og på sociale medier.

Avancerede rapporter og analyse: Shopify Plus tilbyder avancerede rapporter og analyseværktøjer, der hjælper virksomheder med at få en bedre forståelse af deres salgsdata.

Alt i alt er Shopify Plus en kraftfuld platform, der er designet til at imødekomme de komplekse krav til e-handel, der opstår, når en virksomhed vokser.

Hvad er Shopify payment:

Shopify Payment er Shopifys eget betalingsgateway, der gør det nemt for Shopify-butikker at acceptere betalinger fra deres kunder. Med Shopify Payment kan du modtage betalinger via kreditkort, debetkort, og andre populære betalingsmetoder. Du behøver ikke at oprette en separat konto hos en tredjeparts betalingsgateway, og du slipper for at betale ekstra gebyrer til en ekstern tjeneste.

Fordelene ved at bruge Shopify Payment inkluderer:

Enkel integration: Shopify Payment er allerede integreret med Shopify-platformen, så du kan begynde at modtage betalinger med det samme.

Lavere gebyrer: Shopify Payment tilbyder lavere gebyrer end mange tredjeparts betalingsgateways.

Hurtigere udbetalingstider: Med Shopify Payment bliver dine betalinger automatisk overført til din konto inden for et par dage, så du kan få adgang til dine midler hurtigere.

Større sikkerhed: Shopify Payment implementerer industristandarder for sikkerhed og databeskyttelse, så du kan føle dig tryg ved at modtage betalinger via platformen.

Alt i alt gør Shopify Payment det nemmere og mere overkommeligt for Shopify-butikker at modtage betalinger fra deres kunder, uden at skulle bekymre sig om at oprette en separat konto hos en tredjeparts betalingsgateway.

Hvad er Shopify marketing:

Shopify Marketing er en samling af værktøjer og funktioner, der hjælper Shopify-butikker med at markedsføre og fremme deres produkter og butik. Det inkluderer en række funktioner, herunder:

Email Marketing: Shopify Marketing giver butikkerne mulighed for at oprette og sende email-kampagner til deres kunder for at fremme produkter og øge salget.

Social Media Marketing: Shopify Marketing integrerer med populære sociale medier, så butikkerne kan fremme deres produkter på platforme som Facebook, Instagram, og Pinterest.

SEO Optimering: Shopify Marketing giver butikkerne værktøjer og rådgivning til at optimere deres butiksside for søgemaskiner, så deres produkter bliver nemmere at finde online.

Analyser: Shopify Marketing tilbyder avancerede analyser, der giver butikkerne en dybdegående forståelse af deres markedsføringsaktiviteter og deres resultater.

Alt i alt hjælper Shopify Marketing butikkerne med at nå deres målgruppe, fremme deres produkter, og øge deres salg gennem en række avancerede markedsføringsværktøjer og funktioner.

Hvad er Shopify app store:

Shopify App Store er en centraliseret markedsplads, hvor Shopify-butikker kan finde og installere apps, der kan udvide funktionerne og kapaciteterne i deres butik. Apps i Shopify App Store dækker en bred vifte af kategorier, herunder markedsføring, produktmanagement, levering og logistik, kundeservice og mange flere.

Nogle af de mest populære apps i Shopify App Store inkluderer:

Klaviyo: En email-marketingplatform, der giver butikkerne mulighed for at oprette og sende email-kampagner til deres kunder.

Oberlo: En app, der gør det nemt for Shopify-butikker at importere produkter fra AliExpress og sælge dem i deres butik.

Yotpo: En app, der giver butikkerne mulighed for at samle og vise produktanmeldelser fra deres kunder på deres butiksside.

AfterShip: En app, der giver butikkerne mulighed for at overvåge og administrere levering og efterfølgende kundeservice.

Shopify App Store gør det nemt for butikkerne at finde og installere apps, der kan hjælpe dem med at udvide funktionerne i deres butik og øge salget. Alle apps i Shopify App Store er værdibevist af Shopify, så butikkerne kan føle sig trygge ved at installere og bruge dem i deres butik.


Kontakt os - Vi svarer hurtigt

Vi svarer indenfor 24 timer - Mandag til lørdag

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.